Stan med Raiza

Hej!
Jag har inte bloggat på länge...

I dag var jag till stan med Raiza. Vi gick först till Raizas moster. Men men när vi ringde på klockan öppnade ingen dörren. Vi ringde flera gånger men ingen öppnade. :s Man sen gick vi till ena sidan och Raiza ropade högt flera gånger men inget svar. Vi gick till dörren igen och ringde på dörren igen. (Raiza glömde mobilen hemma) Men sen frågade Raiza om hon fick ringa med min mobil och det fick hon. Först ringde hon till sin mamma. Men det var upptaget. Å sen ringde hon till sin moster och hon svarade. Sen pratade de en stund. Sen kom hon och öppnade dörren. Vi lämnade väskorna där. Och sen gick vi på stan.
Vi såg många. Raiza hälsade på många i stan. Vi gick runt och tittade på olika saker. Hon hade inte pengar med sig men det hade jag. Vi köpte int så mycket. När vi gick ut ur en butik så började vi skratta. Jag mins int vad butiken heter.
När vi var klara så gick vi till Raizas moster igen. Vi ringde på och hon öppnade dörren. Vi gick upp och satte oss framför datorn. Vi var typ där i 20 min. Sen skulle jag gå.





Så var dagen! ^^