....

Hej!

 

Idag så är det måndag och det betyder skola. :/ Men har iaf vart i skolan men d gick inga så bra för att dom har päron i kylen. Blir så trött på detta nu. Jag har sagt till om det här ett bra tag nu. Suck men men det löser sig väll till slut :)

 

Nu har min sambo varit på jobb i typ en vecka och både jag å han håller på å gå in i väggen om vi inte har redan gjort det. Blir inte så glad på vissa som tycker att han ska köra ett till last. För att dom borde fundera över vrf han är så sur nu för tiden. Det kan ha med å göra att han börjar bli utbränd. Men vissa är dåliga på att läsa kroppspråk, tyvärr. Men oavsett vad folk säger så ska han komma hem imorgon. För både han och jag behöver vila upp oss efter allt som har hänt. Och det har hänt mycket på bara några dagar.

 

Jag tänker inte berätta vad som har hänt men jag kan säga det som så att det har varit jätte jobbigt för mig, dom senaste dagarna. Men jag har klarat mig igenom det och det är bra. Men vi får se hur allt blir men hoppas på allt löser sig till slut för annars veta jag inte vad jag ska göra.

 

Det blir att jag ska åka över ikväll till han å sova med han där å sen blir det att åka hem imorgon. För har bara en timme i skolan imorgon :)