11.9.22

Full fart hela helgen å än är helgen inte slut än.
Igår var min familj till stan och tittade på polisbilar, brandbilar och ambulanser. Alla tyckte att det var så roligt och vi fick med oss hem en hel del saker. Inte nog med det, det fanns bulle och tripp som var gratis. Barnen blev glade för det. Vi avskutade besöket med en skattjat på ett fartyg. Väldigt roligt.
Barnen fick testa att spruta med en brandslang och sedan testa att släcke en liten brand med en vattensläckare. Det var poppis kan jag säga.
Med andra ord var det en givnde dag, barnen lärde sig mycket och dom var väldigt trötta på kvällen så de somnade väldigt fort.
 
Jag trivs med mill liv som det är nu. Jag är så nöjd över de val jag har gjort som har ledit mig hit där jag är idag. Jag har en framtidsplan som jag kommer att klara. Jag är så nära i mål men det är en liten väg kvar men jag ger inte upp. Jag kommer att kämpa tills jag når målet.
Iår kommer jag gå två st utbildningar. Men vad jag ska utbilda mig till kommer jag hålla för mig själv. Men vi får se om jag beslutar mig för att berätta, men det tar jag senare isf.