28.1.20

Hej!
Oj det var längesen jag skrev nått här. Jag har värken haft tid eller ork till det. Men jag ska skriva lite om vad som händer i våret liv. 
Min dotter fylde 2år i lördags (25.1) och då hade hon kalas. Kalaset var perfekt. Dom som kom på kalaset har en speciell plats i min dotters liv. Dom som kom bryr sig om min dotter och dom som inte kom bryr sig inte. Och nej, henne pappa kom inte. Hon fick inte ens ett grattis av han. Men aja det är inget att gråta över. Min dotter har iaf en underbar bonuspappa som bryr sig om henne och tar hand om henne som om det vore hans egen dotter. 
Jag tänker inte ta upp nått om skilsmässan här men jag tar upp det på min andra blogg. Ni får leta upp den andra om ni vill läsa men när ni väl har hittat den så måst ni kunna lösenordet. haha. så lycka till med det. 
Jag och min dotter mår så bra. Vi har aldrig mått bättre. Hon kan så mycket och hon lär sig nya saker varje dag. Jag är så stolt över henne. Jag tycker att det är så synd att hennes pappa missar allt detta. Men aja det är inte min förlust. Jag kan inte göra mera än att vänta. 
Vårt liv är perfekt just nu. Ingen kan få oss att må dåligt, ingen kan trcka ner oss mera.
 
Hejdå!