27.2.21

Idag har det varit en lugn och fin dag. Det har inte hänt nått och det är bra det. Ibland behöver man sånn dagar oxå. 
Denna vecka har det varit sportlov. Dottern har varit hemma från dagis och oj vad massa skoj vi har hittat på. På måndag blir det att återgå till rutinerna igen, det kommer bli skönt. Jag tror nog att dottern har saknat dagis och det är ett bra täcken. 
 
Just nu försöker jag hitta roliga saker att göra hemma, typ pyssel och sånt för dottern och mig. Jag kan säga att det är ganska svårt att hitta på nått men jag har hittat lite saker som vi kommer att göra. Hon ska få va med att bygga en DIY, den kommer bli så fin. Vi har pinnar men vi måste köpa färg och rep. Efter det måst vi trolla ihop den på något sätt. haha. Ska bli kul att göra en sån med dottern. 
 
Nu för tiden på dagarna brukar jag göra armband i olika modeller och former. Det är så kul att få va kreativ ibland. Vanligtvis brukar jag inte hinna va det men när dottern är på dagis får jag lite tid över till det. Inte nog med det, jag har tagit upp mitt andra intresse igen. Fotografera. En kombo av dessa 2 är så roligt att göra. Jag har till å med gjort en egen liten studeo med kartong och folie. Det fungerar superbra.