29.12.21

Snart är det nyår igen. Detta år har gått så fort. Jag har lite blandande känslor, men mest är jag väldigt glad. Det är en speciell händelse som jag tänker på, som jag håller för mig själv men dom närmaste vet om det.
Jag ger mig aldrig, aldrig. Det spelar ingen roll vad som händer, jag kämpar in i det sista. Även om man har dalar ibland, reser man sig starkare än någonsin. Ingen kan förstå hur mycket jag här kämpat och fått utså med det bryr jag mig inte om just nu. Livet går vidare. Jag är så lycklig just nu, med min underbara familj, med andra ord är jag lyckligt lottad. Nu kan jag och min dotter slå oss till ro och njuta vad livet har att komma med, en fantastig känsla.
 
Inte nog med det så fyller min dotter år snart. Då är frågan: Vad ska hon få i paket? Hum jag tror jag vet men det är rätt så svårt för att hon har allt som hon behöver redan. Men jag vet in sak som hon själv säger att hon önskar sig.
Iår igen kommer hon få 2 kalas, alltså det blir uppdelat. Men hon tycker bara att det är bra för då får hon ju 2 tårtor, och det är hon värld. Jag kan inte ha 1 kalar för då blir vi för många på en å samma plats. Det betyder att jag får göra inbjudningskort och skicka ut. Vad skoj det ska bli.