20.3.19

Hej!
 
Nu har jag tagit ett tungt beslut. :( Och det kommer hända på fredag. Kommer gråta som faan. Men vad gör man. Finns inget jag kan göra åt det. Men jag kan skriva mer om det senare. Just nu vill jag inte tänka på det. Det gör för ont. 
Idag har jag inte gjort så mycket. Dock så fick jag ont i huvet men det gick över efter en stund. Dottern övar på att gå så jag tror att hon kan gå snart. Hoppas hoppas Nå vi för se hur det går, haha.
Det är nån jävel som har flyttat på mina vagnar. Blir så jäva trött på att nån ska flytta på dom hela tiden. Nu satt jag upp 2 lappar så nu hoppas jag att dom ej ska röra dom. men vi får se. Men om de rör dom igen då jävlar blir jag arg och kommer att klaga. Ingen jävler ska röra mina grejer för då satan. Hoppas att de kan läsa lappen och respekterar det. Suck. Vissa föds till idioter. Jag kan nog skriva en bok om alla idioter som jag har träffat i mitt liv. Han har ej släppt taget om mig. Han har föjt efter mig ett tag och skrev till mig. Men min man skrev till hans mamma och hon blev arg. Rätt åt han. För det han gjorde och har gjort mot mig är inte okej. 
Om du känner dig träffad så sluta läsa min blogg! Börjar bli riktigt trött på dig nu din satans idiot. :) 
 
Hejdå!